Catequesi

Les  persones interesades  es  poden inscriures  a:

catequesisabrera21@yahoo.es

El  Curs  de  Reciclatge  està  adreçat  a  tots/es  els/les  catequistes  de  la  nostra  parròquia  i  els/les  aspirants  a ser-ho.

Es  faràn  les  sessions  de  forma  oberta  per  que  es pugui  beneficiar  qualsevol  persona  interessada  i  oberta  a  formar-se. 

Entenem  que  la  tasca  catequètica  avui  demana  un  ampli  aspecte de  comunitat  integral

Text integre del comunicat de Mn Francisco:

Et passo el primer anunci del *curs de Renovació i Reciclatge Catequètic* que començarem a fer aquest any a la Parròquia de Sant Pere d'Abrera. Ja en tenim formada la *Comissió de Reflexió* que en un temps passarà a convertir-se  en uns tallers i sessions inspirats en el *Nou Directori de Catequesi* publicat pel Vaticà el passat mes de juny. El *Curs de Reciclatge* estarà adreçat a tots/es els/les *catequistes de la nostra parròquia i als aspirants* a ser-ho   - que ja n'hi ha uns quants- . A més a més, es faran les sessions *de forma oberta* per a què es pugui beneficiar qualsevol persona interessada i oberta a formar-se. Entenem que la tasca catequètica avui demana un ampli aspecte de comunitat integral. 
 
Des de fa dues setmanes ja hem començat a preparar-ho i ens portarà uns mesos. Un matrimoni de missa habitual, (Juan Carlos i Maria) està disposat per a la tasca de dinamització i formació. Creiem important no córrer, i estem convençuts *d'apostar per fer una proposta de qualitat, allunyats de la immediatesa* i dinamisme 'consumista' dels sagraments. Tots els catequistes d'Abrera estan convidats. El curs inclou (ni s'hauria de dir) la participació habitual de les *celebracions eucarístiques parroquials.* Ens inspirem en la centralitat de la *Eucaristia* i el *treball amb les famílies* com se'ns demana des del *Bisbat* i fa ressò la _Delegació de Catequesi_ . 
Aquest estil servirà per després fer la proposta catequètica a les famílies de la Parròquia més endavant.
 
Gràcies. 
 
Mn. Francisco

 

CATEQUESI

  El mot catecisme ve del grec, i significa ressó. Per aixó la catequesi, no preten altre cosa, sinó que ressoni en el cors dels infants i dels adults el missatge que Jesús de Natzaret va dur al món. El missatge de Crist és vida. Llavors l'objecte de la catequesi és d'anunciar la vida, la fe de sempre d'una manera adient als nostres dies. Suscitar el sentit de comunitat, que és la gran obra de Déu. Viure en Déu és una cosa del tot personal; però no individual, sinó comunitaria. Ell és la font de tota comunitat. (llegir mes..)

 

 
 

En el " INDICE  GENERAL " , situado en la pagina 285, hace falta añadir 2 numeros 

Ejemplo : Indice Pag.nª 1 hay que marcar el nº 3

 

 Secretariat interdiocesà de Catalunya i Illes  Balears

 

LES NOSTRES CATEQUISTES

(Pendents de nomenaments )

COORDINACIÓ:  

PRIMER : 

SEGON: 

POST-COMUNIÓ: 

CONFIRMACIÓ: 

 

Crea la teva pròpia web gratis: https://www.webnode.cat